De ontleding van Cluse horloges

De ontleding van Cluse horloges

Cluse horloges; de gebruikte materialen

Een horloge bestaat uit verschillende elementen. Het uurwerk, de kast, de horlogeband en de sluiting. Al deze elementen worden gemaakt uit verschillende materialen en de keuze in kwaliteit van hiervan bepaald uiteindelijk de duurzaamheid van een horloge. Bij Cluse horloges ziet dit als volgt uit.

Cluse horloges en het uurwerk

Cluse horloges worden uitgevoerd met een quartz uurwerk dat uiterst precies is. De weergave an de tijd is analoog en het uurwerk wordt aangedreven door een batterij. Conclusie is dat het uurwwek van de Cluse horloges van een uitstekende kwaliteit zijn.

Cluse horloges; de horlogeband

Cluse horloges hebben een edelstalen of siliconen horlogeband. Daarnaast is er ook een collectie met lederen banden. De stalen banden zijn er in zilver, rosé goud en goud. Lederen banden in vele trendkleuren, net zoals de siliconen banden. Het aardige van de Cluse horloges is dat de banden verwisselbaar zijn.

Cluse horloges; de sluiting

Voor de sluiting is gekozen voor gespsluiting, uitgevoerd in a-kwaliteit edelstaal. Functioneel, handig en bovenal fraai vormgegeven. De banden passen bovendien naadloos in de sluiting, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Concluderend

We kunnen wel de conclusie trekken dat de Cluse horloges van een fenomenale kwaliteit zijn. Alles bi elkaar genomen zien we dat op geen enkel onderdeel bespaard is. En daar profiteer je als consument toch maar mooi van.

http://www.horlogesstyle.nl