Windbarriers
Image default
Offers

Saturnus en levensfasen

Saturnus en levensfasen

Omdat onze oudste afstammelingen twee benen optrokken en hun ogen naar boven keken, hebben mensen naar de hemel en sterrenbeelden gekeken en goddelijke antwoorden van de hemellichamen gevonden. Tegenwoordig zijn de meesten erg bekend met de sterrenbeelden op basis van hun geboortedatum en de hits die aan die configuratie zijn gekoppeld. Dit populaire astrologische begrip is gebaseerd op waar de zon was op het moment van je geboorte. Meer geavanceerde astrologen kijken echter naar het hele zonnestelsel voor tekens die het lot van een persoon voorspellen. Een van de belangrijkste hemellichamen in astrologie is Saturnus. De overgang van Saturnus door de verschillende delen van de hemel of “huizen” gaat vaak gepaard met moeilijke veranderingen. Elke 27-29 jaar voltooit de geringde planeet een volledige reis door alle twaalf huizen en keert terug naar dezelfde positie als onze geboorte. De eerste ‘Saturn Returns’, zoals bekend bij astrologen, markeert een epochale overgang naar volwassenheid.

Saturnus lange reis door de Zodiac is te wijten aan het feit dat het een van de verste planeten van de zon is. Saturnus enhoroscoop Vissen is de meest verre planeet die met het blote oog kan worden gezien. Totdat William Herschel Uranus ontdekte in 1781, was Saturnus de meest afgelegen planeet die de mensheid kent. Dit betekent dat de planeet voor het grootste deel van de menselijke geschiedenis en dus de astrologische geschiedenis de grens was van astrologie, geassocieerd met zowel tijd als dood. Het is ook, door zijn verbinding met Kronos in de Griekse mythologie, geassocieerd met vaders. Toen de levensverwachting veel lager was, keerde Saturnus voor de eerste keer vaak terug naar zijn positie in de geboortetekens van mensen, terwijl hun vaders voorbijgingen. Dit was een tijd van moeilijkheden, die leidde tot gevoelens van verdwaald of ongebonden zijn, maar ook een tijd waarin individuen tot hun recht kwamen en hun ware roeping vonden. Veel hiervan gaat vandaag over.

Volwassen worden en Saturnus

De jaren 20 van een persoon zijn een tijd van openheid, experiment en onzekerheid. Tegen de tijd dat we een stuk of 27 bereiken, beginnen we misschien onze richtingen, onze carrières, onze vrienden en alle keuzes die ons tot op dit punt hebben gebracht, in vraag te stellen. Dit kan een moeilijke periode zijn voor zoveel mensen omdat het een tijd van echte zelfontdekking is. Het raam van de jeugd sluit en daarmee de opties die ooit onbegrensd leken. Hoewel het beangstigend is, is het vaak nodig om Saturnus ons op deze manier te laten afbreken, zodat we met doel en hopelijk duidelijkheid naar volwassenheid kunnen opstaan. Veel mensen zien hier een keerzijde van in de “27 club”, de lijst van beroemde mensen methoroscoop Waterman die stierven voordat ze 28 werden. Het idee is dat deze mensen, een lijst die Jimi Hendrix, Kurt Cobain en Robert Johnson omvat, werden geboren met de doel en voltooide hun bestemming zonder te zwoegen door de periode van ontdekking bekend als jeugd. Voor de rest van ons markeert de eerste terugkeer van Saturnus de overgang van jeugd naar volwassenheid, een periode die duurt tot onze laat 50. Er wordt vaak gezegd dat we eerst leren, en dan doen we, en dan leren we.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Related Posts

SportMonks data feeds: football, formula 1 and more

Wie sicher ist Ihr Sektionaltor?

Corona, grafmonumenten en uitvaarten: wat is er anders?