Windbarriers
Image default
Home and Garden

Voorjaars check: tijd voor een nieuw hekwerk?

De winter loopt langzaam ten einde. Hoe heeft uw tuin het er van af gebracht? En staat de schutting/tuinpoort er nog goed bij? Of wordt het tijd voor een nieuw hekwerk of tuinpoort? Bij Verstijlen Hekwerken hebben ze diverse oplossingen om een hekwerk en poorten goed te houden ook tijdens en na de winter periode. Kies eens voor een stalen model of een combi tussen houd en staal. Het team van Verstijlen Hekwerken staat voor u klaar in de showroom om samen met u naar de hekwerk oplossingen te kijken. Welke vragen heeft u, laat het ze weten en ervaar het beste advies van de professionals.

Geweldige elektrische hekken

Heeft u er altijd eens van gedroomd om uw huis te betreden via een elektrisch hek? Maar laten we daar eens op in gaan. Welk elektrisch hek zou u willen hebben? Een die heel hoog is, of juist heel breed, gesloten of juist open? En welke kleur, welk materiaal en hoe gaat deze open en dicht. Dit soort vragen kunt u allemaal stellen aan de vakkundige medewerkers van Verstijlen Hekwerken. Zij hebben jarenlange ervaring en weten wat goed is. Bij Verstijlen hekwerk wordt ambacht gecombineerd met techniek. Zo komen de beste elektrische hekken tot stand, gewoon in de werkplaats! Ook treft u hier de gigantische elektrische schuifpoort. Een genot voor het oog en voorziet in eenieders gemak.

Van nieuwe tuinpoort tot balkon hekwerk

U kent het wel, de schutting en de tuinpoort zijn vernieuwd, maar uw balkon hekwerk is aan het verroesten. Dat kan niet te bedoeling zijn. Ook voor uw balkonhekwerk kunt u terecht bij Verstijlen Hekwerken. Wel zo fijn om alles onder 1 dak te halen. In de showroom ontdekt u welke mogelijkheden er zijn en kunt u deze matchen met uw smaak. Uw balkon zit vaak op het zicht dus weel zo fijn als deze er mooi bij hangt.

https://verstijlenhekwerken.nl/