Windbarriers
Image default
Food and Drink

Schoner en lekkerder water? Bekijk deze 3 opties om al het kalk uit je water te verwijderen.

Het water uit de kraan wordt gezuiverd door grote zuiveringsinstallaties, echter zuiveren deze helaas niet alle onzuiverheden uit het water. In het Nederlandse leidingwater it voornamelijk veel klak, wat slecht is voor je leidingen, apparaten en zorgt voor een verminderde smaak. Om deze reden hebben wij 3 opties zodat jij het kalk uit je leidingwater kan zuiveren.

Waterfilterkannen
Een waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je waterkaraf vullen en deze filtert vervolgens de kalk en andere smaak- en geur verstorende stoffen uit het kraanwater. Ook je huishoudapparaten profiteren van dat zachte water: ontkalken is nauwelijks nog nodig. In het waterfilter station gebruik je de filterpatronen, deze zijn goed voor 4 weken of 100 liter gefilterd kraanwater. Door ze tijdig te vervangen geniet je altijd van heerlijk gefilterd water.

Een kokendwaterkraan

Een andere optie om gezuiverd water uit de kraan te krijgen is het aanschaffen van een kokendwaterkraan. Een kokendwaterkraan heeft meestal een ingebouwd kalk filter om kalkaanslag in het reservoir tegen te gaan. Daarnaast kan je er ook voor kiezen het water nog meer te zuiveren door bijvoorbeeld een FlexTap Filtered aan te schaffen, deze kokendwaterkraan zuivert naast kalk ook bijna alle andere onzuiverheden uit het leidingwater.

Kalk filter op de gehele waterleiding
Als laatste optie kun je er ook voor kiezen een installatie te laten plaatsen in de meterkast welke al het binnenkomende leidingwater zuivert van kalk. Echter is dit ook gelijk een van de duurste opties, maar dan is wel het water uit elke kraan vrij van kalk.