Windbarriers
Health

Abortuskliniek bij Amsterdam

Woont u rondom de hoofdstad en bent u op zoek naar een betrouwbare abortuskliniek bij Amsterdam? Dan kunt u altijd terecht bij Beahuis en Bloemenhovekliniek in Heemstede, nabij Haarlem. Onze kliniek is gelegen in een mooie, rustige omgeving en bestaat al sinds 1971. Meisjes en vrouwen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht voor een abortus behandeling in het eerste en tweede trimester van de zwangerschap. Wij werken met een team van gespecialiseerde en begripvolle vrouwen, die u op uw gemak zullen stellen en graag uw vragen beantwoorden. In al deze jaren hebben we al vele vrouwen geholpen om deze onzekere en emotionele periode zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bloemenhove kliniek

Veel vrouwen kiezen voor Bloemenhove, omdat wij net dat stapje extra zetten voor iedereen die bij ons in de kliniek komt. We voeren niet alleen de abortus behandeling anoniem uit, maar doen ook ons best om de emotionele steun te bieden die u nodig heeft. Daarnaast zoeken we graag met u naar de beste oplossing zodat ongewenst zwanger  worden in de toekomst voorkomen kan worden. Ook voor gespecialiseerde nazorg kunt u op ons rekenen. U kunt bij ons zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts terecht en in de meeste gevallen wordt de behandeling volledig vergoed. 

Verschillende methoden

Er zijn verschillende methoden voor het afbreken van een zwangerschap. De methode die wordt gebruikt is afhankelijk van het stadium van uw zwangerschap. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. U kunt hier ook een afspraak inplannen. Als u vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

http://www.bloemenhove.nl