Windbarriers
Image default
Home and Garden

Wintertuintip: Magisch douglas hout

Wanneer u op zoek bent naar een  houthandel in Roosendaal dan kunt u stoppen met zoeken. Het tuincentrum de Oude Stee is uw tuinhout specialist. In het tuincentrum vind u alle soorten en maten waar u direct mee aan de slag kunt. Wilt u nog meer tips en handige trucs? Vraag dan het team in het tuinhoutcentrum. Zij weten als geen ander welke houtsoorten voor welke klussen het beste in te zetten zijn. Zo vind u bijvoorbeeld het beste douglas hout in Roosendaal . Met deze houtsoort kunt u vakkundig aan de slag en het gaat jaren mee. Hiermee tovert u een lege en kale tuin om in een warm winterpaleis.

Waterwolkjes blazen op uw eigen veranda

Kunt u het zich voorstellen. Dat u op uw eigen veranda geniet van de winterzon? Met een haardvuur en wellicht een warm drankje in de handen. Met een warme versnapering, goed gezelschap en de beste tuinaccessoires is de wintersfeer geweldig warm in uw eigen tuin. Kom daarom eens langs en doe wat nieuwe inspiratie op. Zo ontdekt u een tuinhuisje met veranda of de tuinhuizen van Douglas hout middenin het tuincentrum in Roosendaal. Wellicht bent u een echte bouwer, dan kunt u uw geluk niet op in de houthandel in Roosendaal. Zo ziet u, er is voor ieder wat wils.

Wintertuin inspiratie online

Laat u eens verrassen en kijk eens op de website van tuincentrum De Oude Stee. Hier treft u al het nieuwe tuinmeubilair, haardvuren, veranda’s, tuinhuizen, blokhutten en ga zo maar door. Ook treft u er al het hout dat beschikbaar is in het centrum. Wilt u liever planken voor vlonders of wilt u een eigen tuinbank bouwen? Doe al uw inspiratie op en bestel online. Bij tuincentrum de Oude stee horen we graag welke tuin concepten u in uw hoofd heeft, dan kunnen onze vakkundige medewerkers eens met u meedenken.

https://www.deoudestee.nl/