Windbarriers
Business

Borstverkleining

Het hebben van grote borsten kan zorgen voor veel fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn. Wanneer de fysieke klachten heel erg zijn, kun je als vrouw beslissen om een borstverkleining te nemen om zo de klachten te verminderen. Waar veel vrouwen juist graat een borstvergroting willen, zijn er dus ook vrouwen die graag het tegenovergestelde willen en juist kleine borsten zouden willen hebben. Een borstvergroting kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, een borstverkleining heeft daarentegen slechts twee manieren. Een borstverkleining kan plaatsvinden door liposuctie maar je kan ook besluiten om voor een operatieve borstverkleining te gaan.

Een borstverkleining door middel van liposuctie kan niet altijd plaatsvinden. Dit komt doordat een borstverkleining door liposuctie alleen kan plaatsvinden wanneer de vrouwen overmatig vetweefsel in het borstgebied hebben. In principe wordt bij een liposuctie alleen het vet uit de borsten verwijderd. Echt borstweefsel kan alleen verdwijnen door middel van een operatie. De voordelen van een borstverkleining door middel van liposuctie is wel dat je maar een paar littekens zult krijgen en er een veel kortere hersteltijd aan vast zit dan wanneer dit operatief moet gebeuren. Het nadeel is wel dat een borstverkleining door liposuctie zal zorgen dat de borsten slapper worden en misschien kunnen gaan hangen, doordat er geen huid verwijderd wordt.

De operatieve borstverkleining wordt veel vaker uitgevoerd. Een operatieve borstverkleining duurt ongeveer twee uur en je moet hiervoor onder narcose gebracht worden. er zal klierweefsel, vetweefsel en huid verwijderd worden tijdens de operatie waardoor de borsten kleiner zullen worden. Voor meer informatie over de operatie kunt u contact opnemen met een plastische chirurg die hierover adviezen kan geven. Ze zijn gespecialiseerd in vele ingrepen, zo doen zij ook ooglidcorrectie bovenoogleden.

http://faceland.nl