Windbarriers
Image default
Fashion and Clothing

De beste manier om een Abaya te dragen in de winter

Nu de temperaturen beginnen te dalen, moeten we allemaal gaan nadenken over hoe we onze zomergarderobe gaan aanpassen aan het koudere weer. Voor degenen onder u die niet bekend zijn, een Abaya is een lang, vloeiend gewaad dat wordt gedragen door sommige vrouwen. De abaya is online te koop op abayashop.nl. In deze blogpost gaan we het hebben over de beste manier om een Abaya in de winter te dragen.

Draag een Abaya met een jas of jack om warm te blijven

Hoewel de abaya traditioneel wordt gedragen als een vorm van kleding bij warm weer, kan het ook een geweldige optie zijn voor koudere klimaten. Het dragen van een abaya met een jas of mantel is een geweldige manier om warm te blijven terwijl je je toch bedekt. Het geheim is om een abaya te kiezen die los genoeg is om over andere kleding te dragen. Een zwarte abaya is een klassieke keuze, maar er zijn vele andere kleuren en patronen beschikbaar. Een abaya combineren met een sjaal is ook een geweldige manier om extra warmte toe te voegen. Met zo veel manieren om een abaya te stylen, zal je zeker geen last hebben van de kou.

Kies donkere kleuren voor de winter, zoals zwart, marineblauw en diepgroen

Als de dagen korter worden en het weer kouder, kan het verleidelijk zijn om naar je go-to zwarte abaya te grijpen. Maar waarom zou je deze winter niet eens iets nieuws proberen? Marineblauw en diepgroen zijn beide geweldige keuzes voor winter abaya’s. Ze zien er niet alleen chic en stijlvol uit, maar zorgen ook voor wat extra warmte. En als je een statement wilt maken, probeer dan je abaya te combineren met een kledingstuk in een contrasterende kleur. Probeer bijvoorbeeld een zwarte abaya te dragen met een groene sjaal of riem. Wat je ook kiest, donkere kleuren zijn een geweldige manier om de hele winter stijlvol en warm te blijven.

Draag dichte schoenen of laarzen in plaats van sandalen

Schoeisel is een belangrijk onderdeel van de Arabische cultuur. Niet alleen beschermen schoenen uw voeten tegen het hete zand, maar ze tonen ook respect voor religieuze gebruiken. Als u een Arabisch land bezoekt, zorg er dan voor dat u schoenen met gesloten tenen of laarzen meeneemt. Hoewel sandalen comfortabeler zijn in de hitte, worden ze in veel instellingen als ongeschikt beschouwd. Vergeet dus niet om schoenen te dragen die zowel comfortabel als respectvol zijn. 

Investeer in een Abaya van goede kwaliteit die het hele winterseizoen meegaat

Zoals iedereen die in een koud klimaat heeft gewoond kan beamen, kan de winter een moeilijke tijd zijn om je ‘s ochtends aan te kleden. Jassen zijn volumineus en belemmeren vaak de beweging, waardoor het moeilijk is om zelfs de eenvoudigste taken uit te voeren. Voor vrouwen die ook een abaya moeten dragen, is de uitdaging nog groter. Investeren in een abaya van goede kwaliteit die speciaal is ontworpen voor winterweer kan echter een wereld van verschil maken. Winter abaya’s zijn meestal gemaakt van zwaardere stoffen die meer warmte en bescherming tegen de elementen bieden. Ze hebben ook vaak extra lagen, zoals een ingebouwde hijab of een uitneembare voering, die hun mogelijkheid om je warm te houden verbeteren. Met zoveel stijlvolle en functionele winter abaya’s op de markt, is er geen reden om het seizoen koud en oncomfortabel door te komen. Door te investeren in een abaya van goede kwaliteit kun je de hele winter warm blijven.

https://www.abayashop.nl/