Windbarriers
Business

De huid

Je huid verandert naarmate je ouder wordt. De stevigheid en elasticiteit neemt af waardoor ook je vochtgehalte verminderd. Door deze factoren verschijnen er rimpels in het gezicht. De huid gaat namelijk hangen naarmate het minder stevig en elastisch wordt. Voor veel mensen is dit iets wat zij niet mooi vinden en graag zouden willen veranderen. Zo kunnen ze overwegen om een facelift te nemen om de rimpels te laten verdwijnen. Een facelift behandeling bestaat uit vier verschillende elementen. Je kan zelf besluiten welke behandeling je wilt nemen omdat ze erg van elkaar verschillen. Zo moest je vroeger bijvoorbeeld direct onder het mes wanneer je iets aan je lichaam wilde veranderen. Tegenwoordig kan er ook veel gedaan worden door een cosmetische arts. Er komt dan geen operatie aan te pas maar toch kan je iets veranderen aan je lichaam door bijvoorbeeld botox injecties.

Het eerste element van een facelift is dat je je gezicht moet ontspannen. Een te sterke mimiek zorgt er namelijk voor dat je telkens boos kijkt. Je moet dus zorgen dat je ene ontspannen look op je gezicht hebt. Door middel van botox worden de spiertjes in je gezicht in principe verlamd waardoor ze gaan ontspannen en je niet meer boos kijkt. Daarnaast is het tweede element van een facelift het opvullen van lijntjes en rimpels in het gezicht. Bij het derde element wordt het volume in je gezicht herstelt door het spuiten van botox op de goede plekken in het gezicht. Het laatste element is revitalisatie waarbij ze een doffe en grauwe huid verbeteren.

Een liquid facelift heeft veel voordelen in vergelijking met een operatie. Het zorgt voor minder littekens, een korte hersteltijd en de kans op complicaties is veel minder groot. Door deze grote voordelen kiezen veel meer mensen tegenwoordig voor een liquid facelift in plaats van een normale facelift. Daarnaast zijn de botox kosten ook goedkoper dat het nemen van een operatie.

http://faceland.nl