Windbarriers
Image default
Beauty and Personal Care

De vele voordelen van polygel

In dit artikel zetten we alle voordelen van polygel, ook wel easygel, voor jullie op een rij. 

 1. Minder snel allergische reacties 

  Niets zo vervelend dan een allergische reactie! Stel je voor dat je net een set prachtige nagels hebt laten zetten en deze de volgende dag alweer moet laten verwijderen. Met polygel hoef je hier niet meer zo bang voor te zijn want met polygel is er namelijk minder kans op het krijgen van een allergische reactie.

 2. Geen vervelende geurtjes 

  Sommige nagelproducten ruiken erg sterk en de een kan daar beter tegen dan de ander. Echter is het natuurlijk niet fijn om tijdens het zetten van de nagels continue in een vervelende lucht te zitten en al helemaal niet om deze lucht nog te ruiken nadat de nagels al even geleden zijn gezet. Polygel is geurloos waardoor er voorgoed wordt afgerekend met dit probleem. 

 3. Sterk en flexibel 

  Polygel wordt vaak vergeleken met gelnagels en acrylnagels, echter met 2 grote verschillen. Polygelnagels zijn namelijk net zo sterk als acrylnagels en acrylnagels zijn heel erg sterk, dus dat is een groot voordeel! Echter zijn ze tegelijkertijd net zo flexibel als gelnagels en wie wel eens gelnagels heeft gehad weet dat gelnagels lekker flexibel zijn. Het brengt dus eigenlijk de 2 grootste voordelen uit 2 hele verschillende werelden samen. Acrylnagels zijn namelijk helemaal niet flexibel en dit is een stuk minder comfortabeler om mee te lopen. Andersom zijn gelnagels juist weer niet zo sterk waardoor ze al gauw kunnen inscheuren of loslaten, en dat is natuurlijk wel het laatste waar je last van wilt hebben. 

 4. Hard snel uit onder de lamp

  Wanneer een product niet uit te harden is onder een lamp betekent dit dat het aan de lucht moet drogen. Dit gaat natuurlijk gepaard met een enorme wachttijd en in deze tijd kan de nagel uitlopen. De nagel gaat zich net iets vervormen en is niet meer in het oorspronkelijke model waarin deze in eerste instantie gebracht is. Dit is een nadeel omdat de nagels door het uitlopen een stuk minder mooi kunnen worden. Daarentegen wanneer polygel nagels in model gebracht zijn kunnen ze direct en snel uitgehard worden in de uv lamp waardoor ze de vorm niet zullen verliezen. Hierdoor kunt u met een meer gerust gevoel doorgaan naar de volgende nagel wetende dat de voorgaande nagels ‘veilig’ uitgehard zijn. 

 1. Gemakkelijk te vijlen

  Acryl is net zo stevig en sterk als polygel, maar wie wel eens met acryl heeft gewerkt weet dat acryl moeilijk te vijlen is. Het is namelijk zo stevig dat vijlen langzaam en moeizaam gaat. Bij polygel is dat niet aan de hand. Polygel is juist erg gemakkelijk te vijlen waardoor het in model brengen van de nagel ook zo is gebeurd. 

Door al deze voordelen van polygel zijn veel mensen bij zichzelf polygelnagels gaan zetten in plaats van naar een nagelsalon te gaan. Polygel blijft niet alleen lang mooi zitten, maar is dus ook vele malen gemakkelijker aan te brengen. Dus we geven ze dan ook groot gelijk! Wil jij ook zelf polygel nagels gaan zetten? Neem dan snel een kijkje op www.polygelshop.nl voor alle benodigdheden. 

 

https://www.polygelshop.nl/