Windbarriers
Home and Garden

Een bank van teakhout in de tuin

Steeds meer mensen stappen over op tuinmeubelen van teakhout. Niet verwonderlijk. Dit natuurlijke materiaal heeft namelijk bijzonder goede eigenschappen. Stel; u besluit een teak loungebank aan te schaffen. U beschikt dan het hele jaar door over een kwaliteitsmeubel. Vanaf de eerst lentedag tot de laatste mooie winterdag van het jaar. Teakhout is namelijk slijtvast en robuust. Dat betekent dat u de bank altijd buiten kunt laten staan. En als u af en toe een onderhoudsproduct gebruikt, blijven meubelen van teak in perfecte conditie.

De Teak Specialist in Naarden

De specialist op het gebied van teak meubelen voor de tuin is gevestigd in Naarden. Met een eigen import uit Indonesië van enkel A-kwaliteit meubelen biedt De Teakspecialist een ruim assortiment van meubels die uit voorraad leverbaar zijn. Naast banken kunt u bij De Teakspecialist ook terecht voor allerlei andere teak zaken; van tafels tot stoelen, van tuinkussens tot loungesets. Aan te bevelen zijn bovendien de parasols en buitenvloerkleden. Naast de mooie showroom biedt de online shop alles wat men nodig heeft om de perfecte relaxplek te creëren in de tuin.

Engelse tuinbank: charmant en uniek

Een Engelse tuinbank is geschikt voor in grote en kleine tuinen. Dit charmante bankje komt in diverse maten en is tevens geschikt op het balkon of dakterras. Er zijn banken van 120 cm, 240 cm en diverse tussenmaten. Afhankelijk van uw smaak en voorkeuren kunt u bijvoorbeeld gaan voor de stijlvolle Nottingham, de strakke Comfort of de originele James. Voor iedere bank biedt onze collectie tuinkussens een passende match.

Tuinkussens naar wens

Tuinkussens komen in diverse soorten, maten en kleuren: zwart, donkerblauw, ecru en groen. Welke kiest u? De keussens zijn gemaakt van een stof die kleurvast, waterafstotend en schimmelwerend is. Perfect voor buitengebruik dus. Mocht u nu liever een andere wens hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. De tuinkussens maken wij zelf en maatwerk is mogelijk.

https://www.deteakspecialist.nl/