Windbarriers
Image default
Household

Eenvoudig je eigen verticale tuin maken van kunststof

Verticale tuin maken kan je heel eenvoudig zelf doen. En dit scheelt weer in de kosten, het is niet nodig om hiervoor een tuinman aan te nemen. Zo bespaar je kosten en onderhoud, want een verticale tuin maak je eenvoudig met kunststof wandmatten.

Bovendien is er met een paar matten al een aardig resultaat te halen en zit je in een groene oase van rust. Want groen maakt relaxt en zorgt voor een positieve mindset. Op de werkplek zien we ook steeds vaker groen en vind je ook niet dat dit voor meer gezelligheid zorgt? Bovendien zijn wandmatten echte blikvangers waar iedereen jaloers op zal zijn.

Zelf jungle maken

Op vakantie te gaan hoeft niet want je maakt je eigen jungle nu zelf. Jungledecoratie is trending en te zien op de meeste woonaccessoires, het is zo verfrissend. Fraaie wanddecoratie aan de wand in interieur of buiten. Tegenwoordig kunnen we het interieur verlengen naar de tuin.

Betere acoustiek

In openbare gelegenheden, op het vliegveld, in winkelcentra overal kan je wel verticale tuinen tegenkomen. Het oogt niet alleen fantastisch, het neemt ook galm weg. Voor de akoestiek is het een hele verbetering, want nare geluiden hoor je bijna niet meer.

Denk ook eens aan je thuiskantoor, deze kan misschien ook wel wat gezelliger worden ingericht.

Elke gewenste afmeting is te maken

Een ander voordeel is dat het voor grote en kleinere ruimtes geschikt is. Of het nou voor het balkon, patio of de kleinere tuin is. Ze zijn te verlengen en kleiner te maken. Wissel het patroon ook eens af door er meerdere matten met elkaar te combineren, dat mag allemaal tegenwoordig.

Verticale tuin van kunststof is

  • Eenvoudig te monteren
  • Duurzaam en voordelig
  • Leuk om als cadeau weg te geven
  • geschikt in de patio, veranda, wand
  • In interieur en buiten
  • Elke gewenste afmeting
  • Hoge kwaliteit
  • Gezellig in de horeca, sportschool, showroom, thuiskantoor
  • Een echte blikvanger, eyecatcher

KunsthaagEU levert al jaren kunsthagen aan particulieren en bedrijven. Dit zijn kwaliteits matten en misschien ben je ze vast wel eens tegengekomen. Wij weten als geen ander wat wel en niet kan en staan dagelijks klaar om advies te geven.

Wil jij nou ook eenvoudig je eigen verticale tuin maken? In de online shop kan je inspiratie opdoen via Verticale wandmatten kunststof.

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/