Glamping in Slovenië

Glamping in Slovenië

Glamping in Slovenië

Heb je altijd al eens willen kamperen, maar ben je bang dat het niets voor jou het is? Wil je wel de natuur in, maar kun je de luxe niet opgeven? Probeer dan eens glamping. Op deze manier hoef jij je luxe niet op te geven, maar bevind je je wel in de natuur. Glamping betekent namelijk kamperen in luxe. Slovenië is hier een mooie bestemming voor. Slovenië staat namelijk bekend om de groene natuur en de mooie meren. Glamping in Slovenië is een avontuur dat je niet wilt missen. Een bijzondere ervaring in een, nog voor vele, onontdekte stad.

Waarom glamping in Slovenië?

Maar waarom zou je dan kiezen voor glamping in Slovenië? Om te beginnen is de natuur in Slovenië prachtig groen. In deze indrukwekkende natuuromgeving bevinden zich enkele mooie meren. Een echte kampeerervaring zal dus niet ontbreken. Ook geniet je in Slovenië van hoge bergen en watervallen. Daarentegen geniet je wel van luxe en comfort. Je hoeft niet op pad met je spullen en de accommodatie kent alles wat jij nodig hebt. Bij gewoon kamperen heb je bijvoorbeeld geen toegang tot sanitair en ook een keuken ontbreekt dan. Bij glamping profiteer je hier wel van. Slovenië is bovendien een ideale plek voor glamping omdat het klimaat er perfect is. Warme zomers en milde winters. Wat houd je nog tegen?

Wat te doen

En als je dan in Slovenië bent, wat ga je dan doen? In Slovenië kun je genieten van de rust die de omgeving te bieden heeft. Maar je kan ook een uitstapje maken naar één van de mooie steden die Slovenië rijk is. Slovenië is de perfecte uitvalsbasis wanneer je een bezoek wilt brengen aan Zagreb, Bled of Ljubljana. Geniet van de rust, de cultuur en het eten. Maak jouw glamping ervaring in Slovenië een ervaring om nooit te vergeten.

https://cvet-gora.si/nl/accommodatie/glamping-slovenie/