Windbarriers
Health

Handige tips om je verloren liefde terug te kunnen winnen

Als je graag je oude vlam wilt terugwinnen, moet je in je achterhoofd houden dat dit niet altijd gemakkelijk zal zijn. Zelfs als je op een punt bent beland waarop je nadenkt over wat je beter had kunnen doen in de oude relatie, is dat nog geen garantie dat de vonk opnieuw overslaat.

Misschien dacht je dat het gras groener was. Misschien waren er dingen die je verkeerd deed of die je partner verkeerd deed en die jullie uit elkaar dreven. Misschien heb je het allemaal mooier gemaakt dan het werkelijk was. Als je wilt weten of er nog mogelijkheden zijn, volg dan deze tips.

 

Wees je bewust van wat je hebt. Iedereen heeft relaties en deze relaties zijn de banden die ons samenhouden. Zorg ervoor dat, wat je eventueel gaat opgeven, de moeite waard is. Herhaal niet de fouten uit het verleden door dingen op te geven, terwijl je het nu misschien beter hebt.

 

Een leven gebouwd op spijtreflectie is echt niet het leven dat je wilt leiden. Ga nu in je huidige relatie op zoek naar liefde in plaats van de rest van je leven je af te vragen “Wat als…” Denk ook aan je huidige partner want als jij weer achter je oude vlam aan gaat, is dit natuurlijk slecht voor hun gevoel van eigenwaarde. Komt achter een oude vlam aangaan egoïstisch over? De kans is groot van wel.

 

Wees realistisch. Je oude vlam is (waarschijnlijk net als jij) verder gegaan. Tijd heelt, emotioneel en fysiek, alle wonden maar kan er ook voor zorgen dat je elkaar vergeet. Niet gewoon omdat jij niet tevreden bent over waar je nu staat in het leven betekent dat je oude vlam deze gevoelens ook heeft.

 

Vraag jezelf af of je oude liefde wel gelukkig en tevreden is. Als dat zo is laat ze dan met rust. Alles wat je doet, kan de relatie of het leven van je oude vlam veranderen waardoor jullie beiden ellendig kunnen eindigen. Dat kan in films echt cool lijken, maar in het echte leven kan dit een hoop overhoop halen.

 

Iedereen verandert met de tijd. Jij bent veranderd en je oude vlam is natuurlijk ook veranderd. De omstandigheden kunnen jullie geheel andere mensen hebben gemaakt. De omstandigheden tijdens jullie oude relatie bestaan niet meer. Als je voor een tweede ronde gaat, probeer je dan niet te richten op het verleden, maar richt je op de toekomst die je samen wilt gaan opbouwen.

Indien je na al deze waarschuwingen nog steeds denkt ‘ja ik ga ervoor…’ doe dan langzaam aan. Ze verwachten waarschijnlijk niet dat je terug in hun leven zult komen. Je kunt niet in één keer zomaar je oude positie in hun leven weer innemen. Het maakt niet uit hoe graag je dit ook wilt wees voorzichtig.

 

Bouw de dingen weer langzaam op. Vertel ze niet hoeveel je van ze houdt en dat je niet kunt leven zonder haar. (“Als je niet zonder haar kunt leven, waarom ben je dan nog niet dood?” is een goede zin om te onthouden.) Neem de tijd om ze opnieuw te leren kennen, weer bevriend met hen te raken en laat ze weten dat je bent veranderd.

Focus je op de toekomst. Laat zien hoe de dingen dit keer beter zullen gaan, in plaats van je alleen maar te richten op oude herinneringen. Proberen om het verleden te herbeleven maar nu verstandig zodat de relatie niet zal uitlopen op een ramp en een mislukking.

 

Je moet de kansen gebruiken die je krijgt en je moet je concentreren op wat waar jij (en je partner) bij gebaat zijn. Profiteer vandaag, zodat je morgen geen spijt krijgt. Als je het een nieuwe kans wilt geven, leef en geniet dan van het moment en leef niet in het verleden.

 

Lees meer over het opnieuw vrijgezel zijn en misschien kun je de verschillende tips, zoals die deze tinder tips wel gebruiken om je leven verder op te pakken en die nieuwe vlam te ontmoeten.

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/