Windbarriers
Image default
Home and Garden

Hoe maak je meer sfeer met Kunsthaag decoratie?

Meer sfeer creeren met een Kunsthaag is beslist niet moeilijk. Met een paar wandmatten is er al aardig resultaat te zien. Bovendien zie je het op steeds meer plekken. Als je dit al eens gespot hebt dan is de kans groot dat deze matten bij KunsthaagEU vandaan komen.

Als je wil dat het bijna echt lijkt dan komt de kunststof wandmat dicht in de buurt. Bovendien vervaardigd van hoge kwaliteit waar je dan ook lang plezier van hebt. Een echte eyecatcher is hiermee te behalen en zorgt voor zeer positieve reacties. 

Kunsthagen zijn te gebruiken in bijvoorbeeld

  • Kapsalon
  • Op het kantoor
  • In het restaurant
  • Aan de pui van een bar of lounge 
  • Bij de receptie van een hotel of bedrijf

Meer rust in de omgeving

Bij het monteren, wat overigens zelf heel makkelijk is, wordt er meer rust uitgestraald. Mensen worden rustiger en blijer in een groene omgeving. In de horeca blijft men langer zitten en er zal extra gedronken worden. Wat als voordeel heeft dat dit omzetverhogend is. Maar denk bijvoorbeeld ook in een winkel interieur. Bij binnenkomst zorgt dit voor een verrassend effect.

Werknemers worden minder vaak ziek en voelen zich prettiger in een groene omgeving. Als je een jungle sfeer wil dan kan dit eenvoudig met de 3D wandmatten van kunsthaageu. deze hebben een volle dekking en de achtergrond is niet meer te zien.

Durf te varieren

Het mooie van deze matten is dat je kunt varieren, zodat er verschillende effecten zijn te zien. Het is niet erg om verschillende kleuren te zien. Verder hebben de kunstmatten verschillende jungleplanten die het weer extra mooi maakt.

Kostenbesparend

Als u dus kosten wil besparen dan bent u met de aankoop van deze kunsthagen op het goede spoor. Omdat er geen tuinman aan te pas hoeft te komen en geen onderhoudscontracten hoet te tekenen. Zelf eenvoudig monteren en daarna geen omkijk meer naar. 

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben al voor veel positiviteit gezorgd. En dit kunt u ook. Bezoek de webshop en doe inspiratie op bij www.kunsthaag.eu. 

https://kunsthaag.eu/