Windbarriers
Transport and Transportation

Hoe vind je een parkeerplaats op de luchthaven die het beste bij je past

Voordat je een parkeerplaats bij de luchthaven boekt moet je eerst nadenken over een paar persoonlijke prioriteiten wat uiteindelijk een balans tussen prijs en gemak zal geven. Als je de kortst mogelijke transfer van je auto naar de vertrekhal wilt, dan moet je bereid zijn hiervoor te betalen, als je als alternatief op zoek bent naar de goedkoopst mogelijke optie dan is de transfer naar de terminal een betere optie. Daarnaast wordt de prijs bepaald door vraag en aanbod en het niveau van de veiligheid en de kwaliteit van de dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een korte transfertijd, heb je de keuze uit of parkeren op de luchthaven of gebruik te maken van een Meet and Greet service. Een Meet and Greet service is verwant aan het eersteklas reizen en wordt vaak gebruikt door zakelijke reizigers, omdat tijd voor hen een belangrijke rol speelt. Heel eenvoudig kun je in de buurt of bij de vertrekhal worden afgezet zodat je slechts een korte afstand hoeft te lopen naar de incheckbalie.

Lang parkeren op de luchthaven dichtbij de terminal met een vrij korte transfer door bussen die je ophalen op verschillende punten in de parkeergarage en je met een shuttle naar de terminal brengen is hierna de duurste optie.

De goedkoopste optie, maar ook het verst weg zijn de parkeerplaatsen buiten de luchthaven. Bij de grotere luchthavens zoals die van Schiphol zullen er meerdere opties zijn om uit te kiezen en het selecteren van een van hen die het dichtst bij jouw luchthaven ligt kan erg handig zijn.

Zodra je aankomt op de parkeerplaats kun je vervolgens met de bus naar de luchthaven en als er meer dan één terminal tussen zit, zul je wellicht moeten wachten, omdat deze klanten eerst moeten worden afgezet en ditzelfde probleem kun je tegenkomen op de terugweg.

Dit gezegd hebbende hebben de parkeerplaatsen buiten de luchthaven de neiging vaak vol te zijn omdat zij je de kosten van en naar de terminal besparen en je het rondrijden rond de luchthaven op zoek naar de juiste parkeerplaats uit handen nemen.

Dus als je in het hoogseizoen op zoek bent naar een auto parkeerplaats bij de luchthaven van Eindhoven, kun je beter zo vroeg mogelijk boeken voor een voordelige prijs.

 

https://eazzypark.nl/