Windbarriers
Beauty and Personal Care

Huidverbetering met natuurlijk resultaat

Bent u die vermoeide blik zat? Baalt u van kleine rimpeltjes in het gezicht, handen, hals of decolleté? Een huid verbeterde- of huid verjongende behandeling helpt u om weer te stralen. U voelt zich weer vitaal en bent de beste versie van uzelf! Van Lennep Kliniek in Den Haag helpt zowel mannen als vrouwen op professionele en veilige wijze met uiteenlopende behandelingen. De erkende kliniek voldoet in alle opzichten aan de strenge regelgeving op het gebied van cosmetische ingrepen en behandelingen. Onder het waakzame oog van cosmetisch arts Ludy Holst bent u verzekerd van een pijnloze behandeling, met een verfijnd,  mooi resultaat.

Botox of toch niet?
De meeste mannen en vrouwen die de kliniek bezoeken kunnen prima aangeven waarnaar ze op zoek zijn. Rimpelvermindering, volle lippen, noem maar op. Ludy maakt de professionele vertaalslag naar een natuurlijk resultaat. Botox is bekend bij een ieder, maar niet altijd geschikt. Ik kijk naar het totaalplaatje en maak een behandelplan op maat. De juiste producten, een behandeling met zachte hand.” De kliniek beschikt over een moderne medische laser en werk enkel met A-merk producten die wetenschappelijk onderzocht zijn en een bewezen werking kennen.

Pigmentvlekken, acné, couperose
In de kliniek komen veel mannen en vrouwen met huidproblemen die hardnekkig zijn. Littekens, acné; de schappen bij de drogisterij staan vol met potjes en smeersels die een oplossing bieden, maar tevergeefs. Veel cliënten zijn ten einde raad. Ludy weet inmiddels welke producten wel- en niet werken. Een adequate laserbehandeling bij acne, professionele producten met vitamine A die men thuis kan gebruiken; Ludy maakt een behandelplan dat is afgestemd op uw behoeften. Maak een afspraak voor een gratis eerste consult!