Windbarriers
Image default
Fashion and Clothing

Hvordan spare penger og likevel planlegge et flott bryllup

Det er ingen hemmelighet at bryllup og bryllupsplanlegging fort kan koste mye penger, men det fins flere ting man kan gjøre for å spare penger dersom man ikke ønsker å bruke en halv formue på bryllupet.

Kjøp brukt eller lån

Det aller beste rådet er kanskje å enten kjøpe brukt, lage ting selv eller å se om man har venner og familie man kan låne ting av. Dette kan være alt fra servise og bestikk, borddekorasjoner og pynt til å låne brudekjole eller sko. Det kan for eksempel være morsomt å låne din mors brudekjole og sy den om eller bruke deler av den, fremfor å kjøpe en helt ny kjole. Eller man kan velge å kjøpe brudekjolen på nett fra steder som JJ’s House, hvor du kan finne kjoler for en brøkdel av hva man er nødt til å betale i en brudesalong.

Få venninnene til å hjelpe deg med hår og sminke

Det er mange som har venninner som alltid er oppdatert på de nyeste sminketrendene og som kan sette opp håret på de utroligste måter. Spør man en venninne eller familie om hjelp til hår og sminke kan man også her spare penger, sammenlignet med å måtte gå til en profesjonell sminkør og frisør. I tillegg vil det også være en morsom aktivitet man kan gjøre sammen før selve seremonien.

Arranger bryllupet hjemme eller hos andre

Kjenner du noen som har et stort gårdstun eller en stor hage kan man spare mye på å slippe å leie lokale. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å være ute i god tid for at det ikke skal være opptatt. Det er ofte venner eller noen i familien har ekstra plass – så dette kan være et godt alternativ.

https://www.jjshouse.no/Brudekjoler-c2/