Windbarriers
Image default
Shopping

KoolBreeze P18HCR2 review

De KoolBreeze P18HCR2 is “ultrastil”; lees “veel te luidruchtig om de tv te horen of om te slapen. Dit apparaat (ik heb de 14000 BTU-versie) is zeer efficiënt en zal de ruimte snel koelen. Het probleem is; het is gewoon veel te luid. Als je het gebruikt om een slaapkamer te koelen; je moet het een uur aanzetten en dan de kamer verlaten of niet proberen te slapen of tv kijken totdat de kamer koel genoeg is om het apparaat uit te schakelen. Als je een lounge koelt; zorg ervoor dat je een zeer luid hifi- of thuisbioscoopsysteem hebt! Afstandsbediening is een beetje dubieus (werkt alleen echt als je dicht genoeg bij het apparaat bent, of het op de juiste plaats wijst) – geen idee waar de afstandssensor is, maar het lijkt niet aan de voorkant te zitten van de eenheid.

KoolBreeze P18HCR2 review 2020

 

In tegenstelling tot de andere recensie denk ik dat dit vrijwel de perfecte KoolBreeze P18HCR2 is. Zeker het beste wat je nu kunt kopen.

Als het gaat om het geluidsniveau, zal ik niet zeggen dat het stil is (en als je denkt dat een draagbare airconditioning zo stil zal zijn als een gesplitst permanent systeem – je zult teleurgesteld zijn) – maar , Ik zou zeggen dat het erg stil is voor wat het doet. Met een lage ventilatorsnelheid kan ik ermee slapen in mijn slaapkamer, gewoon mijn tv (op slaaptimer) omhoog zetten van volume 9 naar volume 12, wat een kleine verandering is. Het is moeilijk om het geluidsgeluid in reële termen te kwantificeren, maar als je je een thuiskoffiemachine voorstelt, maar met 1/3 van het geluid. Mensen in de slaapkamer naast me kunnen niet zien of de machine aan of uit staat als de deuren gesloten zijn.

De afstandsbediening werkt feilloos en de app-bediening is veruit de beste. Het is een Spaanse app, denk ik, maar alles in het Engels en het vindt en installeert zichzelf gemakkelijk in een mum van tijd. U kunt de temperatuur in de kamer waarin het zich bevindt controleren of de machine aan of uit staat en alle functies regelen (aan / uit, ventilatorsnelheid, slaaptimer, ventilatorzwaai, enz …). Ze maken allebei onafhankelijk verbinding met uw wifi thuis, dus het werkt prima als uw wifi thuis goed is. De wifi van mijn huis is uitgebreid, zodat ik zelfs in de tuin kan zitten en dit ding vanaf daar kan inschakelen.

De koelhoeveelheid is perfect voor elke slaapkamer van normale grootte (tot 10 vierkante meter) en lijkt met een druk op de knop goed te werken in kamers van 15-20 vierkante meter.

Het is zo goed dat ik deze zomer een andere voor mijn thuiskantoor heb gekocht. Helaas mag ik vanwege mijn huurvoorwaarden geen permanente airconditioning installeren (wat ik echt wil), maar dit is het beste alternatief.

Het bedrijf doet ook een ‘stille’ versie en ik kwam in de verleiding om dit te kopen, maar ik wist niet hoeveel stiller het was, ik denk dat het niet verbazingwekkend beter zal zijn dan dit apparaat – en het heeft geen wifi die ik heb bleek veruit de beste eigenschap van dit toestel. Naar huis reizen van een zware dag lichamelijk werk in een auto met airconditioning naar een slaapkamer of kantoor dat kookt, is het ergste – hiermee kan ik het op weg naar huis zetten en thuiskomen in een aangename omgeving.

Het bedrijf doet ook een permanente, thuis geïnstalleerde gesplitste versie met wifi, die ik meteen zal kopen zodra ik naar mijn nieuwe huis ga, en ik zal deze nog steeds meenemen voor andere kamers.

Kan niet genoeg aanbevelen. Bekijk de mobiele airco test of koop jouw airco direct bij Coolblue.