Windbarriers
Image default
Shopping

Kunsthaag in het bedrijf, gezellig en sfeervol

Kunsthaag in het bedrijf maak je gezelligheid en meer sfeer. Voor bezoekers en personeel is het ontspannen en zorgt voor minder ziekteverzuim. Binnen een handomdraai is er een groene omgeving vervaardigd.

Een groene wand is in steeds meer bedrijven te zien. Meer sfeerbeleving en je eigen junglesfeer creeren. En werken tussen de jungle is daarnaast erg leuk. Je hoeft ook niet te wachten tot er iets groeit. Nee, dit is snel klaar.

Groen zorgt voor minder ziekteverzuim

Uit onderzoek blijkt dat een groene omgeving voor minder ziekteverzuim zorgt. Daarnaast werkt het ontspannen en staat het erg gezellig. Ook is het op de omgeving indrukwekkend en een echte eyecatcher.

Bij de entree, receptie of verdaderruimte wordt het veel leuker. En met een beetje creativiteit is er heel wat moois van te maken.

Als bezoekers even moeten wachten dan is dit wel prettig in een groene omgeving. Met een Kunsthaag is er meer rust en sfeer te maken.

Geluiddempend

Met toevoeging van een aantal wandmatten zal dit zorgen voor geluiddemping. Dus voor de akoestiek is dit veel beter en een goede oplossing. Het is weer eens iets anders dan een schilderij of andere kunst op de muur.

Het is ook al veel te zien op vliegvelden, in winkels, in showrooms en zeg nou zelf. Dit vind jij er toch ook gezellig uitzien? Denk ook eens aan het terras in de horeca. Steeds meer restaurants en barretjes verwerken groen in het interieur en op het terras.

Gasten blijven langer zitten en dit zorgt weer voor meer omzet.

Onderhoudsarme Kunsthaag

Een ander groot voordeel is dat je er verder geen onderhoud meer aan hebt. Als je eenmaal een groene wand hebt gemaakt, dan kan je deze gewoon laten hangen. Je hoeft geen water te geven, geen rommel op te ruimen en er zijn ook geen onderhoudscontracten. 

Je kunt wel stellen dat dit daarom ook kostenbesparend is en duurzaam.

Kunsthaag in het bedrijf

  • Kostenbesparend
  • Duurzaam
  • Geen onderhoud
  • Minder ziekteverzuim
  • Representatief
  • Eyecatcher
  • Overal plaatsbaar
  • Sfeerverhogend
  • Blijvend groen

Koop nu je Kunsthaag voor je bedrijf

Wacht dus niet langer en start vandaag nog met de inrichting van je eigen groene wand. De Kunsthaag wandmat is verkrijgbaar in de webshop van Kunsthaageu.

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/