Windbarriers
Image default
Shopping

Online boodschappen thuisbezorgd bij dé supermarkt van Nederland!

Als je online boodschappen doet, wil je natuurlijk dat de online boodschappen thuisbezorgd bij je worden. Bij de Coop is het mogelijk om dat te laten doen. Boodschappen bestellen kun je op twee manieren doen. Je kunt de boodschappen laten thuisbezorgen en je kunt er voor kiezen om de boodschappen op te halen bij de winkel zelf.

 

Makkelijk en snel boodschappen doen

Als je boodschappen aan het doen bent, wil je natuurlijk niet heel erg lang in de winkel staan te kijken naar wat je wilt kopen. Daarom is het online veel makkelijker en sneller te doen.

Door online je boodschappen te bestellen, hoef je niet in de winkel te zoeken wat je nodig hebt en wat het kost. Online kun je namelijk makkelijk en snel zien wat het product is en hoeveel het kost. Dat kan je niet alleen heel veel tijd schelen, maar het kan ook nog eens wat geld schelen.

Ook hoef je als je online je boodschappen laat thuisbezorgen niet te slepen met al die zware boodschappen. Het wordt namelijk allemaal gewoon bezorgd bij je aan huis. Dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

 

Online boodschappen thuisbezorgd wanneer jij dat wilt

Op het moment dat je je boodschappen laat thuisbezorgen door de Coop, kun je zelf kiezen wanneer je de boodschappen aan wilt laten komen. De bezorger van de Coop gaat er daarbij voor zorgen dat hij of zij aan komt op het tijdstip waarop dat voor jou het beste uit komt.

Wanneer je niet thuis bent of een tijdje niet kan op een dag, kun je gewoon aan de bezorger vragen of de boodschappen wat later of wat eerder bezorgd kunnen worden. Dit kun je aangeven als je klaar bent met het bestellen van de boodschappen.

Voordat je boodschappen thuis laat bezorgen, moet je wel €40,- uitgeven. Anders is het namelijk niet mogelijk om de boodschappen te laten bezorgen. Ook is het handig om meer dan €70,- per keer uit te geven. Daardoor hoef je geen bezorgkosten te betalen. Als je minder dan €70,- hebt uitgegeven aan je boodschappen betaal je namelijk €4,99 bezorgkosten.