Windbarriers
Image default
Food and Drink

Onmisbare noten in gerechten

U zult het bijna niet geloven maar noten, pitten en zaden komen bijna in elk gerecht voor wanneer u een kookboek inkijkt. Ontdek walnoten bij een stamppot, lijnzaad door een bananen cup cake of natuurlijk de welbekende pijnboompitten door een pesto saus. We hebben de kookboeken van vele chefs er eens op nageslagen en we blijven verschillende noten in elk recept tegenkomen. Noten worden natuurlijk toegevoegd vanwege de rijke smaken en de kleine knapperige toevoegingen zitten boordenvol gezonde voedingsstoffen. Bij horecanoten.nl weten we wel raad met noten. Ontdek ons rijke assortiment met noten, geroosterde noten, verschillende smakelijke pitten of gedroogd fruit!

Walnoten als voedingssupplement

Dat walnoten goed voor ons lichaam zijn, is al langer bekend. Deze noot soort wordt in vele delen van de wereld gemaakt en zit vol met gezonde voedingsstoffen. In ons assortiment vindt u groot voordeelverpakkingen zodat u nooit verlegen zit om de gezonde walnoten. Chef koks vinden naast de rijke smaken van de walnoten de crunchy bite een prettige toevoeging aan een gerecht. Zo heb je net een knapperige smaak in de salade, yoghurt of kwark. Maar ook door brood en deegwaren worden de walnoten zonder pardon te pas en te onpas ingezet als smaakmaker en als knetterende toevoeging.

Pijnboompitten in twee smaken

pijnboompitten kunt u het beste in onze kilo zakken aanschaffen. Wanneer u het gerecht gaat klaarmaken kunt u ervoor kiezen de pijnboompitten rauw door het gerecht te verwerken of door ze even licht aan te bakken. Een tip van de chef. Naast de geroosterde pijnboompitten, voeg ook eens een handje geroosterde pompoenpitten toe! De geroosterde pompoenpitten zullen u doen verbazen! Door de pompoenpitten al voor u licht geroosterd te hebben voegt u een onvergetelijke smaak explosie toe aan uw gerecht! Ontdek onze mooie producten in de webshop. Wij streven ernaar vandaag besteld is binnen 48 uur bij u in huis.

https://www.horecanoten.nl/