Windbarriers
Image default
Home and Garden

Vogelhuisjes kopen in corona tijd?

Het is een rare tijd. De corona epidemie is uitgebroken en heel de wereld ligt stil. Er zijn nog slechts enkele winkels open en de overheid adviseert iedereen om maar vooral thuis te blijven. Als iedereen namelijk thuis blijft is de kans op besmetting het kleinste. En zo proberen we er natuurlijk toch weer boven op te komen…

Maar het valt niet mee om hele dagen thuis te vertoeven. We zijn het ook niet gewend. En je weet ook niet voor hoelang deze afspraken nog gaan gelden. Is het voor één maand? Voor twee maanden? Of moeten we minstens een half jaar thuisblijven? Niemand kan daar op dit moment nog een antwoord op geven. We roeien met de riemen die we hebben en er zolang we gezond zijn, er maar het beste van maken.

En dat doen we dan ook massaal! We maken ons huis gezellig met nieuwe decoratie artikelen en woonaccessoires. We knappen onze tuin weer op en kleden ook deze weer zo gezellig mogelijk aan. Dit is de plaats waar je je de komende tijd moet gaan vermaken. Dus laten we er dan in ieder geval voor zorgen dat deze plek zo behaaglijk mogelijk aanvoelt.

Heb je al wel eens gedacht om enkele vogelhuisjes in je tuin te hangen? Dat is niet alleen een aanwinst van de vogels zelf. Maar zeker ook voor jou en je gezin. Je kunt namelijk veel plezier beleven van simpelweg vogels kijken. Het wordt vooral interessant en leuk als vogels een nestje in een nestkastje in jouw tuin gaan maken. Je ziet ze dan af en aan vliegen met kleine takjes in hun bekjes. Ook als de eieren uitkomen en de jongen geboren worden, zul je vader en moeder vogel druk in de weer zien vliegen om hun kleintjes te voeden. Uiteindelijk zul je beleven dat de kleintjes gaan uitvliegen. Een hele inspirerende en boeiende ervaring voor jong en oud!

Hang daarom zo snel mogelijk nestkastjes in je tuin zodat je binnenkort veel vertier in je tuin kunt beleven. Vogelhuisjes en nestkastjes bestel je eenvoudig online. Zo loop je ook geen risico op corona. Je pakketje wordt dan bij je thuisbezorgd. Ideaal voor deze rare tijd!