Windbarriers
Image default
Commercial

Waarom wil je een boot verkopen

Veel mensen hebben een eigen boot. Met een eigen boot kun je een heerlijk gevoel van vrijheid en ontspanning ervaren. Met name in de warmere maanden gaan veel mensen er met hun boot op uit. Tijdens de koudere maanden laten veel mensen hun boot onderhouden of ze doen dit zelf. Om goed onderhoud te kunnen verrichten, is het verstandig om je boot uit het water te halen. Dan kun je de hele romp schoonmaken en waar nodig reparaties verrichten. Er staan via verschillende platforms veel boten in allerlei soorten en maten te koop. Er zijn verschillende redenen waarom je je boot zou willen verkopen. Hieronder vind je er een aantal.

Geld nodig

Je baan verliezen, een scheiding of een grote verbouwing. Verschillende dingen met een gemene deler: ze kosten geld, veel geld. Als je om wat voor reden dan ook snel geld nodig hebt, en je hebt een boot, dan ligt het voor de hand om de boot te verkopen. Bij een scheiding is het vaak zelfs noodzakelijk om de boot te verkopen, alleen al om alles eerlijk te verdelen. Een boot houdt vaak lang een hoge waarde en dat maakt het verkopen van je boot een prima manier om snel aan geld te komen.

Andere boot

Het kan ook zo zijn dat je toe bent aan een andere boot. Na jarenlang gezeild te hebben, wil je het wat rustiger aan gaan doen op het water. Een motorboot past dan wellicht beter bij je wensen. Bij het kopen van een boot is het niet zo gebruikelijk om je oude boot in te ruilen. Je zult je oude boot zelf moeten verkopen. Dit kun je doen via Marktplaats, maar dan moet je alles zelf regelen, bijvoorbeeld de onderhandelingen. Je boot verkopen bij Jachtmakelaar Kappers is een betere optie.

Je boot verkopen bij Jachtmakelaar Kappers

Als je ervoor kiest om je boot te verkopen bij Jachtmakelaar Kappers, dan scheelt je dat een hoop werk. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat je een mooi realistisch bedrag voor je boot krijgt. En natuurlijk hoef je niet zelf de onderhandelingen te voeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het incasseren van het geld bij de koper. Jachtmakelaar Kappers verzorgt het hele verkooptraject van A tot Z. Bovendien werkt Jachtmakelaar Kappers volgen het “no cure, no pay” principe. Zolang de verkoop nog niet volledig afgehandeld is, zit je niet aan kosten vast.