Windbarriers
Computers and Electronics

Waarom zou iemand lockpicking beoefenen?

Lockpicking opent je ogen naar de ‘illusie van veiligheid’. Wij sluiten allemaal onze deuren om onze geliefden ‘s nachts veilig te houden en onze bezittingen te beveiligen gedurende de dag. Nadat ik mijn eerste slot binnen twee minuten had gekregen om te leren hoe ik het kon doen, realiseerde ik me dat sloten niet echt veel doen, behalve de illusie van veiligheid.

Sloten houden ons veilig, maar als iemand echt in je huis wilde komen, konden ze het slot gemakkelijk op je voordeur kiezen. Als ze niet wisten hoe dat te doen, zouden ze een andere manier kunnen vinden. U kunt niet alleen op een slot vertrouwen om u en uw gezin veilig te houden. U moet andere lockpick tools en tactieken gebruiken en meerdere lagen beveiliging maken.

 

 

Een realistisch beeld van de betrouwbaarheid van sloten

Realiseren hoe weinig sloten je eigenlijk veilig houden en je spullen veilig was, was zowel vreselijk en verrassend hartverwarmend. Vreselijk omdat ik zag dat iemand makkelijk mijn huis kon binnengaan en met een lapje spullen weglopen zonder een raam te breken; Hartverwarmend omdat het zien hoe makkelijk het is om een ​​slot te kiezen en hoe zelden mensen inbraak krijgen, maakte me het beseffen dat de meeste mensen niet in huizen komen omdat, de meeste mensen goede mensen zijn.

 

 

Ontdek hoe lockpicking werkt

Het maakt u handig. Als je ooit uit je huis of auto bent afgesloten, weet je hoe vervelend het is om daar te staan ​​als een aap, wachtend dat iemand met een sleutel of een professionele slotenmaker moet komen om aan te komen. Zou je het niet graag vinden om jezelf in jezelf te kunnen? Niet alleen kan deze vaardigheid u veel tijd en geld besparen, het oplossen van een probleem zoals dat op zichzelf is redelijk dang bevredigend. Plus, je kan al je vrienden helpen als ze ook vergrendeld worden.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/