Windbarriers
Business

Zoekmachine optimalisatie

Heeft u een mooie website, maar niet het aantal bezoekers waarop u hoopte? Dan is er een grote kans dat uw website moeilijk gevonden wordt door potentiële klanten. Wanneer iemand in een zoekmachine zoals Google een zoekterm invoert, dan verschijnen er pagina’s vol met resultaten. Alleen de eerste pagina’s hiervan worden daadwerkelijk bekeken. Als uw website op de derde pagina staat, dan zullen er niet veel bezoekers op terecht komen. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat uw website op de eerste pagina komt te staan in zoekmachines? Hiervoor wordt zoekmachine optimalisatie toegepast, ofwel SEO (Search Engine Optimization).

SEO en SEA specialist

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat de website aan bepaalde eisen voldoet. Hierbij wordt gelet op content, techniek, links en veel meer. Door SEO maakt u de website aantrekkelijk voor bezoekers en Google. Dit is een effectieve en ook voordelige manier om meer bezoekers en meer conversies te krijgen. U hoeft bijvoorbeeld geen kosten per klik te betalen, zoals het geval is bij adverteren in Google (SEA ofwel Google Adwords). Voor goede zoekmachine optimalisatie heeft u iemand nodig die hierin gespecialiseerd is. Bij Proseo hebben we ons specifiek toegelegd op SEO en SEA, en weten we precies wat er moet gebeuren om uw website succesvol te maken. U zult direct het resultaat merken en behaalde resultaten zijn veelal voor langere tijd.

Zoekmachine marketing

Wilt u direct bovenaan in Google staan en snelle resultaten behalen door middel van een marketing campagne? Bij Proseo kunt u niet alleen terecht voor zoekmachine optimalisatie, maar ook voor zoekmachine marketing (SEA). We helpen u met het verbeteren van een bestaande campagne, of zetten een volledig nieuwe marketing campagne op. Voor zoekmachine marketing maken we gebruik van Google Adwords. U kunt effectieve en pakkende advertentieteksten van ons verwachten, die uw doelgroep aanspreken en ervoor zorgen dat u direct bovenaan komt te staan in Google. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

https://www.proseo.nl/