Windbarriers
Image default
Business

Zomer school in Shanghai

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor deze zomer? Wil je graag je vakantie op een educatieve manier inrichten en er een leerzame reis van maken? Maak dan gebruik van zomerschool programma’s. Deze programma’s zijn over de hele wereld verspreid en daardoor is er heel veel keus beschikbaar. In deze programma’s staat zelfontwikkeling centraal. Hier zal dan ook constant op ingespeeld worden en daardoor zal hier ook de nadruk op gelegd worden. Zie deze zomerscholen dus niet als traditionele school , maar eerder als een mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Leer iets waar je de rest van je leven profijt van hebt

Iets leren waar je de rest van je leven profijt aan hebt is het geen wat centraal staat bij zomerschool programma’s. Zelfontwikkeling is iets wat zeer belangrijk is en daardoor hoog in het vaandel staat tijdens deze programma’s. Bij veel van deze zomerscholen leer je daarom veel van de omgeving en de cultuur die daar speelt. Daarnaast ga je aan de slag met veel belangrijke skills die jouw helpen met een vliegende start in je carrière. Doormiddel van een intensief en volgepland programma leer je skills op het gebied van ondernemen, communicatie en cultuurverschillen tussen landen.

Zie het als een vakantie waar je leert

Zomer school is de verkeerde verwoording voor dit programma. Je zou het betere educatieve vakantie kunnen noemen. Je bent namelijk niet 24/7 bezig met leren integendeel, de focus ligt vooral op de ontwikkeling van jezelf en het open stellen van jezelf ten opzichte van vreemde culturen. Je zult dus heel veel bezig zijn met het ontdekken van het land waar je bent en wat dit land allemaal te bieden heeft. Ben je dus op zoek naar een reis waarin je meer doet dan de hele dag drinken met je maten? Wil je een waardevolle reis meemaken waarin je meer leert over jezelf en je omgeving

https://www.shanghaisummerschool.org/